Gladmelding - vi får skryt av greenene på Rauma Golfbane

Postet av Rauma Golfklubb den 4. Jun 2009

Banekomieteens leder, Inge Gudmund Bøe (t.h.), og greenkeeper Øystein Sandnes (t.v.) har all grunn til å være fornøyd med tilstanden på Rauma Golfbane. Greenene får masse skryt og det kom bare positive tilbakemeldinger fra gjestespillere fra Ålesund, Molde og Stiklestad sist helg (pinsen).

 

Meldingen som kom fra et klubbmedlem pr. epost forleden dag:

Spre det glade budskap om vår flotte golfbane!

Må bare fortelle dere om noen av tilbakemeldingene vi fikk fra gjestespillere i dag (søndag 31/5 red. anm.) ang. golfbana vår.

Ålesundere som er medlemmer på Solnør, fortalte at de aldri hadde spilt på flottere og raskere greener. De sammenlignet greenene med å spille på ett nybonet stuegulv…  Rått!!

Moldenserne og spillere fra Stiklestad golfklubb, var også svært overrasket og undrende over den flotte golfbana. De sa også at greenene var utrolige flotte. Måtte nesten le da Moldensere sa at de holdt PGA standard! Moldenserne snakket om kjøp av fjernmedlemskap og hyppige turer til Rauma golfklubb.

På sin plass med en stor honnør til Øystein Sandnes for glimrende utført jobb som greenkeeper! Så får vi andre hjelpe til med greengaffelen så godt vi kan. Det kan vi alle bli litt flinkere til tror jeg.  PS! Mangler noen greengaffel, så selges de i kiosken for en femmer eller to.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline