Barn & Golf med oppstart mandag 4. mai kl. 17.00

Postet av Rauma Golfklubb den 22. Apr 2009

GLADMELDING 1: Mandag 4. mai starter Rauma Golfklubb opp med Barn & Golf som er et treningsopplegg i regi av Norges Golfforbund for barn i alderen 6 - 12 år, dvs. 1. - 7. klasse. Ronnie Våge blir instruktør/trener. Ronnie er 23 år og en habil golfer (HC 10,5). Som assitent får han med seg Arvid Meyer, klubbens sekretær. 

Det blir en liten utfordring at treningene blir på mandager til samme tid som den faste dugnaden, men med litt smidighet bør dette gå greit. Barn & Golf legger kun beslag på drivingrang og puttinggreen.  Dessuten kan det være en fordel at trening for de minste foregår på et tidspunkt hvor banen eller er stengt (pga. dugnaden).

Barn & Golf er gratis og klubben stiller med utstyr så langt det rekker. Det blir opphold i treningene i hele juli og fram til 10. august.

Vårtermin:    mandager 4/5 - 29/6 med unntak av 1/6 (2. pinsedag) 

Høsttermin:    mandager 10/8 - 14/9

Klokkeslett:    17.00 - 18.30

Ansvarlige:    Ronni Våge (900 64 604) og Arvid Meyer (926 22 223)

Annet:     Ingen påmelding, det er bare å møte opp. Dette er et såkalt Åpent tilbud.  Les mer om Barn & Golf på NGF's hjemmesider.

"Barn & Golf: Knøttegolfen har vært NGFs hovedtiltak for barn fra 6 til og med 12 år. Knøtten fylte hele 10 år i 2006, og vi fant at tiden var inne for å finne en arvtaker. Barn & Golf er nå betegnelsen på vår satsing for barn til og med 12 år (1.-7. klasse).
Peggy, Proffen og Putte vil framover være med i alle Barn & Golf-aktiviteter.


Golfmerket - tidligere Knøttegolfmerket: 
Vi har gjennomgått og videreutviklet vår tidligere Knøttekonkurranse, og har nå organisert ferdighetsøvelsene i en egen utviklingstrapp. I denne utviklingstrappen starter alle barna på nederste trinn uansett alder."

                    

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline