Golfligaen – seriespillet hvor alle kan delta!

Postet av Rauma Golfklubb den 31. Mar 2009

Info fra NGF:  Norges Golfforbund lanserer nå Golfliga. Golfliga er et seriespill for lag og dermed en annerledes måte å spille og konkurrere på sammenlignet med vanlige turneringer eller selskapsrunder. Merk: Påmeldingsfristen er forlenget til 27. april. Du finner en link i venstremargen direkte til Golfligaens egen hjemmeside.

 

Golfliga passer best for alle som liker å spille golf sammen med venner og kjente, som liker å konkurrere litt og som synes det er morsomt å spille som lag. Noen er ivrige turneringsspillere mens andre liker å spille selskapsrunder. Golfliga passer derfor for nesten alle!

I Golfliga kan venner, kollegaer, familie, bedriftslag eller andre danne lag sammen. Spillerne på laget trenger ikke å være medlem i samme klubb, men laget skal velge en hjemmebane hvor en av spillerne er medlem. Der spilles lagets hjemmekamper.

I Golfliga skal lagene spille ”kamper” mot hverandre. De påmeldte lagene trekkes i geografiske puljer á syv lag, hvilket betyr at hvert lag skal spille tre hjemmekamper og tre bortekamper i løpet av sesongen. Alle kampene blir terminfestet med bane og dato, og dermed blir det enkelt å planlegge når man skal ut å spille sammen med laget sitt. En kamp kan omberammes dersom det ikke er mulig å spille i henhold til terminlisten.

Spilleformen er matchspill med handicap, hvilket betyr at Golfliga passer like godt for ”lavhandicapperen” som ”høyhandicapperen”. Disse kan selvsagt også spille på lag sammen.

Det eneste kriteriet for å delta i Golfliga er at man er en han eller hun, minimum har grønt kort, er 13 år eller eldre og har gyldig medlemskap i en golfklubb.

For mer informasjon om Golfliga, gå inn på www.golfliga.no og les mer om hvordan seks av dine golfrunder i år kan bli en kamp i Golfliga.

Spørsmål? Ta kontakt med Norges Golfforbund v/Thore Wilhelmsen på 21029150 eller post@golfliga.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline