Jan Berg og Sigurd Nora hjemme etter en drømmeuke i Portugal

Postet av Rauma Golfklubb den 6. Mar 2009

Jan Berg og Sigurd Nora er tilbake etter en drømmeuke i Portugal som var hovedpremien i Golfreisen 2008 – et samarbeidsprosjekt mellom Molde GK, Kristiansund og Omegn GK, Oppdal GK, Rauma GK, Smøla GK, Sunndal GK, Surnadal GK og Tingvoll GK. Vi har mottatt et reisebrev fra Jan og Sigurd som begge er svært godt fornøyd med turen.

 

Reisebrev fra Jan og Sigurd februar 2009

Vi bodde godt og vertskapet var fantastisk

Utsikten fra balkongen var fantastisk.

Det var stor kontrast mellom meterhøye snøskavler på Gardermoen til behagelig sommertemperatur og grønne golfbaner i Portugal . Og det var en aldeles herlig følelse å kunne golfkøllene igjen. Vi tenkte faktisk ikke på kulde og snømåking en eneste dag.

Selv om vi spilte 18 hull på nydelige golfbaner hver dag i 7 dager, velger vi å vise bilde fra "hull 19" – utsikten fra balkongen på hotellet vårt (se ovenfor).

Vi hadde bare gode positive opplevelser fra vi gikk av flyet i Faro og helt til vi reiste hjem igjen. Vertskapet, Tour de Golf, møtte oss på flyplassen og fraktet oss i egen buss frem til Hotell Tivoli Almansor. Et stort flott hotell helt nede ved sjøen og klippene. Rom med balkong og havutsikt var som skapt for en tynn gin/tonic etter våre daglige 18 hull på golfbanen..

Et svært hyggelig vertskap med god erfaring og godt kjennskap til området, håndterte de 21 gjestene sine som det skulle vært deres egne barn. Det var deilig å bli bortskjemt.

Jan ved tee på en av banene

Ny bane og 18 nye hull hver dag

Vi måtte tidlig opp, bussavgangen var mellom 8 og 9, avhengig av hvilken bane vi skulle spille på. Det var en ny bane hver dag – alle var grønne og velstelte. Alle konkurrerte med hverandre – både som individuelle spillere og som lag. Vertskapet delte oss inn i nye grupper for hver bane og på den måten ble vi godt kjent med de andre gjestene til Tour de Golf.

Ikke nok med at vertskapet bestilte og betalte for traller og biler som vi brukte på runden, de inviterte oss også ut på middag på små trivelige portugisiske restauranter om kvelden. For ikke å ende opp i et kaos av avregninger og diskusjoner når regningen kom, avtalte vi på forhånd at vi holdt oss til en hovedrett, til husets vin ( som alltid var veldig god ) og avrundet måltidet med kaffe. Vertskapet tok hele regningen og vil etterfakturere oss for våre kostnader. Vi venter i spenning på den regningen. Men det var uansett en veldig praktisk og grei måte å samordne våre utgifter på og gjorde livet enkelt og behagelig for oss.

På fredagskvelden var det felles sammenkomst på hotellet, med premieutdeling, god mat og dans. Det ble en fin oppsummering av ukens høydepunkter.

Vi fikk en fin rytme i tilværelsen denne uken. Tidlig opp og tidlig i seng. Vi trengte ikke å telle sauer for å sovne. Det var mer enn nok å tenke på de gode slagene vi hadde hatt den dagen. De drev oss inn i drømmeland og på vei dit ble alle de dårlige og uheldige slagene på runden visket bort.

- Det er ingen tvil om at vi også i år skal rundt å spille på alle banene distriktet hjemme slik at vi på ny er med i trekningen av årets premier (Golfreisen 2009).

hilsen Jan og Sigurd

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline