Fram med spillekortet - Rauma Golfklubb er registrert i Frivillighetsregisteret!

Postet av Rauma Golfklubb den 4. Feb 2009

Pr. 4. februar har 158 lag/klubber/organisasjoner fra Møre og Romsdal fått godkjent sin registrering i Frivillighetsregisteret. Av disse hører 11 hjemme i Rauma kommune. Rauma Golfklubb er en av disse 11.  Det tok altså 14 dager fra elektronisk registrering ble innsendt til registreringen var behandlet og funnet i orden i Brønnøysund. Se listen for Møre og Romsdal her, for Rauma kommune her.

 

Slik støtter du Rauma Golfklubb når du leverer spill hos Norsk Tipping

04.02.2009
Fra 1. mars 2009 kan du selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil 5 prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping. Ordningen som har fått navnet "Grasrotandelen", har tilbakevirkende kraft fra 1. januar.  Vi håper du støtter klubben din!  Sørg for at du - og kanskje også venner/familie, gir sin støtte til Rauma Golfklubb. 
 
Her ser du hvordan du kan støtte Rauma Golfklubb:
 
Alle foreninger, lag, klubber eller organisasjoner som ønsker å motta grasrot-midler må registrere seg i ett nytt felles register, Frivillighetsregisteret. Dette har Rauma Golfklubb gjort.

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke fram klubben, foreningen eller organisasjonen – og det finnes flere måter å gjøre det på:

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren som kanskje er det enkleste, Internett, på mobilen eller på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

Se mer om hvordan du kan registrere Rauma Golfklubb som den klubben du ønsker å støtte her: Grasrotandelen infobrosjyre fra Norsk Tipping s3 (pdf 1,2 Mb).

• Dersom du vet organisasjonsnummeret til klubben, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. Rauma Golfklubbs organisasjonsnr.: 982 132 819.

• Du kan og søke fram klubben eller organisasjonen i ditt hjerte på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Lov å bytte lag

Når du først har registrert et lag som du vil støtte, står du fritt til å bytte mottaker så ofte du vil, men du støtter bare ett lag om gangen. Det er med andre ord fullt mulig å støtte for eksempel Stryn Røde Kors i en periode, for så å bytte til en helt annen organisasjon, lag, klubb eller forening. Du har alltid full oversikt over hvem du støtter. Grasrotmottakeren din står nemlig oppført på spillkvitteringene dine. For de som ikke ønsker å støtte noen spesielle, vil det også være mulig å reservere seg helt fra Grasrotandelen.

Følg med på innsamlingen

Du kan selv følge med på hvor mye ditt lag eller din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no fra mars neste år. Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.

Grasrotandelen og spillemidlene

Norsk Tipping tror Grasrotandelen sammen med spillemidlene vil gi mer penger til idrett, kultur og frivillighet totalt. Grasrotandelen kan gjøre Norsk Tipping til en mer attraktiv spilltilbyder, og føre til at selskapet trekker til seg spillere fra andre spill.

Innføringen av grasrotandelen innebæret at en del av Norsk Tippings spilleinntekter fordeles direkte. Det betyr at inntil fem prosent av omsetningen ikke inngår i beregningen av spilleoverskuddet som skal fordeles via tippenøkkelen.

Tippenøkkelen vil ha de samme prosentfordelingene, og fra 2009 av vil overskuddet fra Norsk Tipping bli delt mellom idrett (45,5 %), kultur (36,5 %) og andre samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner (18 %).

 

 

Kilde: Norsk Tipping


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline