Idrettsregistreringen i 2009 - åpen 21/1 - 25/2

Postet av Rauma Golfklubb den 19. Jan 2009

Det er kommet påminnelse fra Rauma Idrettsråd og NIF vedr. den årlige idrettsregistreringen som alle lag/klubber må sørge for. 

 

Det er vanligvis den som har ansvaret for medlemsregisteret i klubben, som må sørge for å legge inn denne viktige informasjonen på vegne av klubben. Viktig fordi tallene bl. a. har betydning for tildeling av offentlige midler i 2009.  Les mer her.

------------------------------------------------

Til: Rauma Golfklubb - Golf

E-postadresse: post@raumagolf.no

Idrettsregistreringen i 2009

Velkommen til Idrettsregistreringen i 2009 og takk for at du deltar.

Idrettsregistreringen gjennomføres fra onsdag 21. januar til kl 08.00 til onsdag 25. februar kl 20.00 ved at idrettslagene rapporterer inn til NIF på en nettbasert løsning.

De opplysningene dere registrerer er helt nødvendige for idretten av flere grunner. Som landets største frivillige organisasjon trenger vi alle i organisasjonen å ha informasjon om hvor mange medlemskap vi er, hvor mange aktive organisasjonene har og hvem som er nøkkelpersoner og kontakter både i idrettslagene og i gruppene. Opplysningene om medlemskap og aktive medlemmer er også viktige fakta overfor både bevilgende myndigheter og samfunnet for øvrig. Det er derfor også særdeles viktig at opplysningene er korrekte og i samsvar med de definisjonene som er gitt i veiledningen (denne finner du både på idrett.no/idrettsregistreringen og når du har logget inn og skal oppgi antall medlemmer og aktive medlemmer).

Vi gjør oppmerksom på at idrettslaget er pliktig å registrere seg jf. NIFs lov § 10-2 og unnlatelse kan medføre at idrettslaget mister sitt medlemskap i NIF og i tilknyttede særforbund.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline