Klubbhustegningene skaper ikke så mange reaksjoner

Postet av Rauma Golfklubb den 21. Feb 2008

Tegningene for nytt klubbhus som ble lagt ut på hjemmesidene den 18. januar, har ikke skapt mange reaksjoner så langt.  Styret ser gjerne at flere engasjerer seg.

 

Inleggene, som du kan se ved å klikke deg inn under DISKUTÈR nederst i venstremenyen, spriker fra spørsmål om klubben i det hele tatt trenger nytt klubbhus, til mer detaljerte synspunkter på utforming av huset.  En av de som har engasjert seg, stiller spørsmål om ikke huset bør bygges slik at utsikten fra inne i "kafèen" til fjellene blir bedre ivaretatt.

Styret minner om at oppstart av planleggingen og evnt. vedtak om å bygge nytt klubbhus, ikke er ensbetydende med byggestart i 2008.  

Styret oppfordrer flere å engasjere seg. Du kan gjerne sende synspunkter til sekretæren pr. email post@raumagolf.no hvis du har problemer med å skrive dine synspunkter rett inn under "DISKUTÈR" i venstremenyen.

Sakset fra artikkelen den 18.01.2008:

Montèr Rauma v/ Jan Erik Brevik har på oppdrag fra klubbens styre laget et utkast til nytt klubbhus.  Huset er foreløpig tenkt på ca. 100 m2, pluss en overbygd terrasse.  Her kan du ta en nærmere kikk på det som understrekes å være forløpige klubbhustegninger.

Prosessen fram mot realisering av prosjektet er lang.  Derfor er det en fordel å komme i gang med planleggingen allerede nå, understreker leder i Rauma Golfklubb, Einar Skorgen, som viser til milepæler i prosessen som årsmøtevedtak, godkjenning av byggemelding, teknisk godkjenning som basis for spillemiddelsøknaden, og til slutt selve spillemiddelsøknaden. 

Innvilget spillemiddelsøknad er en forutsetning for realisering av prosjektet, og det er en kjent sak at behandlingen av spillemiddelsøknaden kan ta både 2 og 3 år. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.