GOLFKORTET, HANDICAP-JUSTERING OG GOLFBOX

Postet av Rauma Golfklubb den 30. Nov 2007

Golftinget 2007 på Rica Hell besluttet, enstemmig, å innføre et elektronisk golfkort fra sesongen 2008, riktignok under noen forutsetninger.  Tiden er nå inne for handicaprevisjon og NGF minner om at dette i år blir viktigere enn tidligere fordi man skiller mellom de spillere som har statistisk korrekt handicap og de som ikke har statistisk korrekt handicap.  Det er derfor særdeles viktig at klubbene sørger for at korrekt HC er innlagt i databasen før utrulling av golfkortet! Les mer i NGF-NYTT nr. 18 her. Mer informasjon om golfkortet finner du forøvrig her på NGF's hjemmesider.

Når det gjelder Golfbox kan du lese mer om dette her.  Alle medlemmer med registrert epostadresse skal ha fått en epost som ser ut omtrent som den som er vist nedenfor.  Det lønner seg å gå inn og endre brukernavn og passord til noe enklere enn det som systemet automatisk her generert. 

Har du ikke fått tilsendt brukernavn og passord for innlogging på Personlig Profil, kontakt klubben pr. epost post@raumagolf.no

Eksempel:

Her er nytt passord til Personlig Profil

Hei Arvid Meyer,

Vedlagt følger nytt brukernavn og passord for innlogging på Personlig Profil.

Ditt brukernavn er:

rtyuGh

Ditt passord er:

GFkjhPKnb

Gå til https://personligprofil.idrett.no

Vi anbefaler at du kopierer brukernavn og passord fra denne e-posten og limer det inn ved innloggingen.

Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler NIF at man endrer det automatisk genererte passordet man har fått tildelt, og at dette skiftes med jevne mellomrom.

Du skifter passord ved å klikke på ”Bytt brukernavn og/eller passord” i høyreboksen på hovedsiden i Personlig Profil. Her kan du legge inn ditt eget personlige brukernavn og passord.

Med vennlig hilsen

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité
Serviceboks 1, Ullevål Stadion
0840 OSLO
www.idrett.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline