TOPP FORHOLD TROSS MYE NEDBØR!

Postet av Rauma Golfklubb den 10. Sep 2007

Hull 6 SB Open 08.09.2007
09.09.2007: Fra green på hull 6 - topp forhold!

- Banen på Setnesmoa er helt unik i forhold til det å tåle store nedbørsmengder! 

Dette kan Øystein Sandnes i banekomiteen fortelle. Søndag den 9. sept. ble turneringa SB Open avviklet helt problemfritt etter først å ha blitt utsatt ett døgn pga. store, sammenhengende nedbørsmengder forrige uke.  Spesielt på lørdag da turneringen egentlig skulle spilles, regnet det uavbrutt. Turneringen ble derfor utsatt til søndag da værprognosene lovet oppholdsvær.

SB OPen 2007 putting green 2

Etter noen timer med oppholdsvær og noen solgløtt søndag morgen og formiddag, var det en bane i topp stand som tok i mot spillerne da turneringen startet kl. 11.30. Samtidig viser det seg at flere baner på nordvestlandet er stengt - eller har vært stengt - pga. nedbøren den siste tiden.

De store nedbørsmengdene den siste tiden medførte ikke problemer hverken på greenene eller på fairway under søndagens turnering. Riktignok var det mindre partier med "tilfeldig vann", men dreneringene ser ut til å fungere svært bra, - også på de nyeste hullene som ble tatt i bruk for bare 1 år siden, forteller Øystein Sandnes i banekomiteen.

Greenene er for tiden jevnt over veldig bra på Rauma Golfklubbs bane på Setnesmoa.

På bildet ser vi Reidar Reistad putte på green 2 under søndagens SB Open. 

 

 

 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline