Medlemsmøte

Postet av Rauma Golfklubb den 22. Nov 2023
Medlemsundersøkelse

Postet av Rauma Golfklubb den 8. Nov 2023

Rauma Golfklubb er så heldig å ha en av de fineste banene i landet. Den gir oss sportslige opplevelser og utfordringer i en fantastisk natur.


For å kunne gi våre medlemmer et så godt tilbud som mulig, trenger vi å vite hva du syntes og tenker om klubben, og hva slags ønsker du har. 

I den forbindelse skal alle medlemmer over 15 år ha mottatt en e-post fra Players 1st (survey@pl1st.com) Dette er en medlemsundersøkelse som gir deg som medlem mulighet til å gi dine innspill, ris, ros og kommentarer til klubben. Temaer er blant annet banen, klubbens sosiale miljø, klubbhuset og tilbud i klubben.

Desto flere som svarer på denne, jo bedre kan vi styre klubben og gjøre de rette prioriteringene slik at opplevelsen blir bedre.

Frist for å svare på undersøkelsen er 15.11.23 og resultatet av medlemsundersøkelen vil bli presentert på medlemsmøtet som avholdes på klubbhuset 30.11.23. 

 


Håper så mange som mulig tar seg tid til å svare på undersøkelsen, og at vi sees på medlemsmøtet! 😊 

 

Hilsen fra 

Styret og daglig leder i Rauma Golfklubb      

 

 


 

 

 

 


Hvis du ikke har fått mail med link til spørreundersøkelsen sjekk spam/søppelpost, eller send en forespørsel til post@rumagolfklubb.no
WINTER TOUR 23/24

Postet av Rauma Golfklubb den 2. Nov 2023

VIKTIG INFO ANG WINTER TOUR.


Det har dessverre skjedd en feil i den publiserte turneringen Winter Tour 23/24. Vi ble nødt til og publisere den på nytt pga. at damene ikke ble registrert etter spill. 

Turneringen er åpen igjen i morgen.


Dette har ingen betydning for dere som ikke har startet turneringen.

Dere som har startet, tar vi kontakt med i morgen.

Beklager feilen fra vår side🙈 Men vi vil svært gjerne ha med damene våres i turneringen🏌🏼‍♀️