NSG - turnering på Rauma Golfbane lørdag 12. mai

Postet av Rauma Golfklubb den 27. Apr 2018

n

Vi håper at mange melder seg på og stiller opp og  denne NSG-turneringen som er åpen for alle fra og med 50 år.

Påmelding og mer info i Golfbox.

Her kan du se et utdrag av eposten klubbens kontaktperson innen seniorgolfen, Øystein Sandnes, mottok fra Norsk Seniorgolf 24. april:

"NSG Classic Tour Rauma GK - 12. mai 2018

Hei igjen kjære golfvenner, nå går tiden fort frem til 12. mai.

Jeg har fulgt med på deres hjemmeside og FB, og ser jo at snøen snart er borte selv om det fortsatt er litt tele i bakken.

12. mai er tidlig på sesongen, men jeg regner med at forholdene forhåpentligvis blir tilfredsstillende i løpet av de neste 18 dagene. Men mener dere det ikke er bra nok, så vennligst gi meg beskjed.

 Pr. i dag er det 12 påmeldte, men erfaringen tilsier vel at det kommer noen flere nærmere spilledag. Om dere mener det kan hjelpe, kan vi flytte påmeldingen en dag, og tilsvarende med offentliggjøring av startlisten? Allikevel må det nesten være ca. 20 deltakere for å gjennomføre turneringen.

 Minner også om muligheten for å ta med egne seniormedlemmer uten NSG-medlemskap i turneringen:

 «(Ref. TB 2018, 1.2 Hvem kan delta) b. I regionene Sørlandet, Rogaland, Hordaland, Møre og Romsdal samt Trøndelag kan klubben i samråd med den aktuelle turneringskoordinator fra NSG gi tillatelse til at seniormedlemmer fra arrangørklubben, som ikke er medlem av NSG, kan delta i turneringen.  Dette under forutsetning av at klubbens turneringsledelse holder oversikt over og kontroll på hvilke spillere som er NSG-medlemmer og hvilke som ikke er det. Startavgift for ikke-NSG medlemmer er kr 200,-. «

Som dere vil se på GolfBox har jeg satt opp klassene 1-7 fra tee 42 for herrer og damer fra tee 37, så det blir nok bra."


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.