PRO 2014 - onsdager - PRO Bjørn Jarle Kleppen - korrigert info

Postet av Rauma Golfklubb den 19. Mai 2014

PRO-tjeneste på Setnesmoa også i 2014 -endringer
I tidligere informasjon om timeplanen for Pro Bjørn Jarle Kleppen var fellestreningen på kveldstid ikke ført opp.
De fleste onsdager i golfsesongen 2014 er GolfPro Bjørn Jarle Kleppen til stede på Rauma Golfklubb fra kl.12 til kl.20.

Korrigert info fra nestleder Sigurd Nora pr. 12/5 - 2014:
Rauma GK har foreløpig ingen avtale med Aktiv på Dagtid i år, så deres oppsatte time ( 13 – 14) er foreløpig erstattet med individuelle protimer. Dersom ny avtale etableres, vil Aktiv på Dagtid bli ført opp igjen.
Det kan også bli gjort endringer i daglistene for å finne plass til VTG-opplæring, Sponsor-instruksjon og andre spesielle oppgaver som Bjørn Jarle bør dekke.
Det som ligger fast alle onsdager når Bjørn Jarle er her, er fellestreningene. Alle fellestreningene er nå ført opp med en varighet på en time. Det gjelder fellestrening for voksne/seniorer fra kl. 14.30 til kl.15.30, fellestreningen for juniorer fra kl. 16.30 til kl. 17.30 og fellestreningen fra kl 19.00 til 20.00.
I fjor varte fellestreningen på kveldstid fra 18.30 til 20.00. For å gjøre plass til individuelle protimer etter ordinær arbeidstid er kl. 18.00 og kl. 18.30 avsatt til det.
En oversikt over datoer, timeplan og priser ligger i en perm på klubbhuset. I permen er det egne ark for hver dato Bjørn Jarle er her – og der kan du reservere tidspunkt for når du vil ha en individuell protime.
Priser
Kr. 800 for 10 dager med fellestrening for voksne
Gratis fellestrening for juniorer
Kr. 200 for en individuell protime for voksne ( ca. 30 min )
Kr. 125 for en individuell protime for junior
Medlemmer som har bestilt og betalt for protimer innenfor tilbudsfristen 1 mars i år, får et kvitteringskort som skal signeres av Bjørn Jarle for brukt time. Disse kvitteringskortene blir å finne på klubbhuset en av de første dagene.
Golfutstyr
Bjørn Jarle har med seg traller, bager, køller, golfklær, golfsko og alt annet utstyr som en golfspiller har behov for. Har du spesielle ønsker eller vil prøve noe av utstyret som er presentert i Golfstore-katalogen, så kan du avtale det direkte med Bjørn Jarle.
Vi minner også om at Golfklubben selv har salg av golfutstyr til gunstige priser, Spesielt logo-ballene er populære. Her er klubbens vakre logo trykt å ballene. En flott gave å ha med seg ved spill på andre baner.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.