Rauma golfklubb med i TV-dokumentar - TV-opptak gjøres torsdag 25.09.2014

Postet av Rauma Golfklubb den 19. Nov 2014


Sigurd Nora (nestleder), Lars Ramstad (leder) og Johan Setnes foran den nye, flotte informasjonstavla med historisk info. (Foto: Stein Siem, Åndalsnes avis).


NRK ved Linda Eide lager en programserie om åtte forskjellige sportsgrener, og golfsporten er en av disse. Bakgrunnen for at Rauma Golfklubb får besøk av NRK i denne sammenheng, er at Rauma og Setnesmoa er stedet hvor den førtse golfturneringen i Norge ble spilt i 1905.

Det kjente 1905-bildet fra Setnesmoa, laksefiske i Rauma elv, lakselorder og golflandskampen på Setnesmoa mot skottene i 1963 er stikkord for innholdet i programmet. Les mer i nettutgaven av Åndalsnes avis.

I 2005 feiret Rauma Golfklubb hundreårsjubileum for golfsporten i Norge. Daværende president i Norges Golfforbund var blant gjestene den gangen. Les mer i denne artikkelen.

Turnering torsdag 25.09.2014 - Linda Eide Open

I anledning NRK sitt besøk inviterer Rauma Golfklubb til en uhøytidelig scramble-turnering der alle deltakerne er kledd i antrekk anno 1905 og gjerne bruker gammelt golfutstyr. Les mer på Plakat Linda Eide Open.

Mer informasjon og påmelding: Golfbox.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.