Grasrotandelen - stabilt på 62 grasrotgivere

Postet av Rauma Golfklubb den 3. Sep 2011

Norsk Tipping gjennom grasrotandelen generer kjærkomne kroner til Rauma Golfklubb og andre lag og organisasjoner i Norge. Klubben har 62 grasrotgivere som har valgt at 5 % av innsatsen skal tilfalle Rauma GK. Dette er kostnadsfritt for giveren. Så langt i år har klubben mottatt kr. 14.547.

3. september 2011

Hei ARVID MEYER!

 

Kjære Grasrotgiver!


Norsk Tipping vil på vegne av din grasrotmottaker RAUMA GOLFKLUBB takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen. Hittil i år har din grasrotmottaker mottatt kr 14547, mens det totale beløpet de har mottatt siden Grasrotandelens opprinnelse nå er på kr 45938.
 
Så langt i år har det på nasjonalt nivå blitt generert hele 183 millioner kroner til lag og foreninger landet over igjennom Grasrotandelen.

Det er nå over 690 000 spillere som har knyttet seg til en grasrotmottaker. Ved å bidra med Grasrotandelen hjelper du lokale lag og foreninger med å oppfylle små og store drømmer!

Lurer du på hvor mye andre lag og foreninger har fått gjennom Grasrotandelen?
Gå inn på www.grasrotandelen.no for å finne det ut.

Du kan bistå foreningen eller laget ditt ytterligere dersom du hjelper de med å rekruttere enda flere grasrotgivere.
 

Vennlig hilsen Norsk Tipping
Vi kan dessverre ikke motta henvendelser ved bruk av Svar-knappen i denne e-posten.
Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev fra Norsk Tipping? Gå inn på norsk-tipping.no og endre dine opplysninger på Min side. Har du spørsmål? Kontakt Kundeservice på telefon 07770 eller e-post kundeservice@norsk-tipping.no.
Følg oss også på Facebook.

Spillevett Hjelpelinjen 18-årsgrense


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.