Prosjekt Tilhørighet - kjøp sesongkort på Aker Stadion og støtt Rauma Golfklubb

Postet av Rauma Golfklubb den 1. Mar 2017

Prosjekt Tilhørighet

Siden 2006 har det blitt utdelt 100 millioner kroner til Prosjekt Tilhørighet! En fantastisk gave fra TRG til hele regionen i over 10 år. Slik fungerer prosjektet.

Når noen kjøper sesongkort på Aker Stadion, gir TRG bortimot tilsvarende sum til den

organisasjonen / laget / foreningen de velger. Summen blir bestemt av hvor ofte du kommer på kamp, men minimum 80% (minus mva.) av verdien på sesongkortet blir tildelt.

Det er to utbetalinger hvert år i Prosjekt Tilhørighet. 1. utbetaling i mai / juni er basert på antall privatpersoner og bedrifter som har knyttet sine sesongkort til din organisasjon. 75% av verdien på sesongkortene blir utbetalt da.

Den andre utbetalingen en måneds tid etter sesongslutt er basert på hvor mye sesongkortene er brukt. I tillegg kommer de resterende 5% som henger igjen etter 1. utbetaling. Er kortet brukt på 11 kamper gir det full utbetaling. Er kortet brukt på 10 kamper blir utbetalingen større enn om kortet er brukt på 9 kamper, osv. Støtten fra bedrifter og privatpersoner som har knyttet sitt sesongkort til din organisasjon etter første utbetaling fant sted er også med på nummer to.

Vårt mål er at så mange som mulig kjøper sesongkort på Aker Stadion, det kommer både MFK og frivilligheten i regionen vår til gode.

Informasjonsvideo om Prosjekt Tilhørighet.

Les mer her.


Hilsen fra Ole Gunnar, Mark og Erling
En hilsen fra Ole Gunnar, Mark og Erling
Alle som er involvert i MFK på en eller annen måte setter stor pris på det arbeidet som legges ned i Prosjekt Tilhørighet. Tre av de som virkelig anerkjenner dette er Ole Gunnar, Mark og Erling. De ville gjerne sende en liten hilsen til dere på veg inn i en travel tid for prosjektet

Det er nå det begynner. Laget drar på treningsleir førstkommende torsdag, mediedekningen øker, folket våkner gradvis og sesongkortsalget øker jevnt og trutt i tiden som kommer. Vær klar til å vippe de som sitter på gjerdet i riktig retning. Det er nå dere skal iverksette den planen dere har lagt for å få så mange som mulig til å støtte dere.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.