Medlemsmøte 12/9-2012 samlet ca. 20 medlemmer

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Sep 2012

leder Rolf BrevikMedlemsmøtet som ble avholdt i det nye klubbhuset, riktignok med campingstoler, provisorisk lys og hjemmesnekret styrebord, samlet ca. 20 medlemmer i går kveld. Kaffe, kaker og rundstykker ble servert. Diverse orienteringer fra styret og komiteene sto på agendaen. Møtet ble greit gjennomført med leder Rolf Brevik som ordstyrer.

 

Banekomiteens orientering som omfattet både 2012-sesongen og tanker om framtidig utvikling av banen, var interessant stoff. Det samme kan sies om styrets orientering om status nytt klubbhus. Mer stoff om sistnevnte prosjekt kommer. Økonomien er fortsatt god og under kontroll.  

Kart som viser dagens bane med unntak av noen små endringer som ble gjort før forrige sloperating i august 2009, ser du her: 2007_banekart_A3.

Kart som viser nye utslag opparbeidet i 2012, samt forslag til nye, framtidige utslag, finner du som en del av banekomiteen rapport: 2012-09-11_banekomiteens_rapport. Det ble fra banekomittens side understreket at dokumentet ikke inneholder vedtatte endringer, men kun løse tanker og ideer mht. at banen skal reslopes av NGF i 2013, deretter i 2016.

Mer stoff om klubbhusprosjektet kommer som sagt etterhvert. Arbeidet med det innvendige er allerede godt i gang. Med god framdrift og brøytet veg opp til Moa i vinter, er målet å bli ferdig med huset til 1. mars 2013. Utvendig er også ting "på stell" takket være stor dugnadsinnsats. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.