Leieavtale mellom Rauma Golfklubb, grunneierne og forsvaret.

Postet av Rauma Golfklubb den 2. Mar 2008

Rauma Golfklubb har helt siden oppstarten i 1997 leid areal på Setnesmoa av forsvaret / grunneierne.  Den positive holdningen til forsvaret og grunneierne har gjort det mulig å anlegge banen der den i dag ligger.  Området er godt egnet til formålet med svært gunstige grunnforhold.  I tillegg er området forholdsvis sentrumsnært med en avstand på mindre enn 2 km til Åndalsnes sentrum.

Etter utvidelsen til 9 hull som sto ferdig sommeren 2006, var det duket for reforhandling av avtalen.  Forhandlingene som ble ført senhøstes 2006, og som ble avsluttet den 8. januar 2007, forplikter Rauma Golfklubb å betale en årlig leiesum som står i fohold til det tidligere leide arealet for 6-hullsbanen. I forhandlingutvalget for Rauma Golfklubb satt Einar Skorgen (leder), Øystein Sandnes og Arvid Meyer.  Grunneiernes forhandlingsleder var Hans Skotte som på bildet under, takker Einar Skorgen (til høyre) for at avtalen er i boks.

8. januar 2007 reforhandling av avtalen er OK.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avtalen er en framleieavtale mellom Forsvaret og Rauma Golfklubb, som igjen bygger på hovedavtalen mellom grunneierne og Forsvaret, opprinnelig fra tidlig på 1900-tallet.

Arealet som inngår i leieavtalen, er på i alt 175 dekar. Avtalen skal indeksreguleres hvet 5. år, første gang i 2010.

I tillegg ble det samme dato (08.01.2007) inngått avtale om et tilleggsareal for utvidelse av parkeringsplassen nord for klubbhuset.  Denne avtalen berører kun den ene av grunneierne, nemlig Hans Skotte.

 

http://idrett.speaker.no/Documents.ASP?WCI=wiDocuments&Insert=False&WCE=ceShowFolder&WCU=191041&FolderId=877852

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.